ARNAWLÍ MEKTEPLERDE ANA TILIN OQÍTÍWDA ZAMANAGÒY TEXNOLOGIYALARDAN PAYDALANÍWDÍŃ ÀHMIYETI - Tajimuratova, K.; Tajimuratov, A. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Maqolada maxsus maktab-internatlarda ta’lim texnologiyalari va ularning dars jarayonlariga tasiri haqida so’z yuritiladi. Bugungi kunda yangi pedagogik texnologiyalardan foydalanib darslar tashkil etishning ahamiyati, ayniqsa, boshlang’ish sinflarda beqiyosdir. Ulardan samarali foydalanish istalgan natijalarga erishish da yordam beradi.