МАКТАБГАЧА ВА БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМНИ МУВОФИҚЛАШТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Атаджанова, Д.; Исмаилова, Р. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Ушбу мақола мактабгача ва бошланғич таълимни ўзаро мувофиқлаштиришнинг ўзига хос хусусиятлари, мактабгача таълимга инновацион ёндашув масалаларига бағишланган.