БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ЎҚУВЧИЛАРДА ИЖТИМОИЙ ФАОЛЛИК КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА МОТИВЛАШТИРИШ - Шодмонова, Ш.С.; Ҳамзаев, Ҳ.Х. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчиларнинг ижтимоий фаоллигини шакллантиришнинг илмий-назарий асослари ишлаб чиқилган.