МАЛАКА ОШИРИШ ВА ҚАЙТА ТАЙЁРЛАШ КУРСЛАРИДА ТАҲСИЛ ОЛАЁТГАН ИНФОРМАТИКА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ЎҚИТИШНИНГ КРЕАТИВ ТАЪЛИМ БОСҚИЧЛАРИ - Позилова, Ш. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Ушбу мақолада малака ошириш ва қайта тайёрлаш курсларида таҳсил олаётган информатика ўқитувчилари креатив салоҳиятини ошириш учун такомиллаштирилган креатив таълим босқичлари келтириб ўтилган. Бундан ташқари информатика ўқитувчилари креатив таълим методикаси, А.Осборн ва К.Россманларнинг креатив таълим модели билан қиёсий таҳлили ва KWHL креатив методи намуна сифатида кўрсатилди.