БАҲС-МУНОЗАРАНИНГ ЎҚУВЧИ КАМОЛОТИДА ТУТГАН ЎРНИ - Алланазарова, Ш.А. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мақолада баҳс-мунозара вазиятларини ташкил этишнинг педагогик хусусиятлари, бу жараёнда ўқитувчининг тутган ўрнининг аҳамияти очиб берилган.