ОНКОЛОГИК БЕМОРЛАР БИЛАН ПСИХОКОРРЕКЦИОН ИШ ОЛИБ БОРИШНИНГ ДАСТУРИЙ АСОСЛАРИ - Уразбаева, Д.А. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мазкур мақолада сут бези саратонига чалинган бемор аёллар билан ўтказилган психологик тадқиқот натижалари келтирилган.