KISHI MEKTEP JASÍNDAǴÍ BALALARDA OQÍWǴA BOLǴAN QÍZÍǴÍWSHÍLÍǴÍN QÁLIPLESTIRIW - Matkarimova, M. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning maktabga psixologik tayyorligi, ta`lim jarayonida o‘qituvchi shaxsining tutgan o‘rni, o‘quv faoliyatining asosiy komponentlari xususida fikr yuritilgan.