ЮКСАК МАЪНАВИЯТЛИ ЁШЛАРНИ ТАРБИЯЛАШ - ДИНИЙ ЭКСТРЕМИЗМ ВА ТЕРРОРИЗМНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШНИНГ АСОСИЙ ПОЙДЕВОРИ - Исманова, А. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мазкур мақолада ёшларни диний экстремизм ва терроризм мафкурасидан ҳимоя қилишда маънавиятнинг тутган ўрни ҳақида сўз юритилади. Ёшларни юксак маънавиятли комил инсонлар қилиб тарбиялаш бўйича тавсиялар берилган.