20-ЙИЛЛАРДАГИ ЎЗБЕК ТИЛИГА ОИД ДАСТЛАБКИ ТИЛШУНОСЛИК АСАРЛАРИДА ҚЎШИМЧАЛАРНИНГ ИФОДАЛАНИШИ - Қадиров, Қ.А. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мазкур мақолада ўзбек тили илмий услубининг бир соҳаси бўлган ўзбек тилшунослигининг шаклланиши жараёнлари таҳлил этилган.