MÁDENIY SHÁRAYATTA KEYREUKTIŃ BIO-EKOLOGIYALÍQ ÓZGESHELIKLERI - Baltabaev, M.T.; Qarlıbaeva, M. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Biz uch yil davomida Salsola Orientalis S.G.Gmelning bio-ekologik xususiyatlarini organdik.