AMMIAKNI SINTEZ QILISH MAVZUSINI O‘QITISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH METODIKASI - Kurbanbaeva, A.J.; Genjemuratova, G.P. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Maqola amiyakni sintez qilish usullarini dars jarayonida o‘qitish, xususan, unda zamonaviy pedagogik va axborot texnologiyalarini qo‘llash masalalariga bog‘ishlangan. Shuningdek, dars jarayonida faollashtirishga yordam beruvchi tanqidiy fikrlash usullari ishlab chiqilgan.