FIZIKA PÁNINE QÍZÍǴÍWSHÍLÍQTÍ QÁLIPLESTIRIW - Karlıbaeva, G.; Matjanov, N. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Maqolada fizika o‘qitish metodikasining vazifalaridan biri-kasbga bog‘liq fizik ma`lumotlarni fizika kursi mavzusiga kiritish asosida o‘quvchilarning fanni o‘rganishga va kasb egalashga bo‘lgan qiziqishlarini orttirish, natijada ilmiy dunyoqarashni shakllantirish masalalari haqida ma`lumotlar berilgan.