ТАЛАБАЛАРДА ЭЛЕМЕНТАР ЗАРРАЛАРНИНГ ФУНДАМЕНТАЛ ХОССАЛАРИ ҲАҚИДАГИ ТАСАВВУРЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Насриддинов, К.; Орынбетов, Н.; Балтабаев, Ж. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Ушбу мақолада узлуксиз таълим тизимида элементар зарралар физикаси курсини ўқитишда талабаларда элементар зарраларнинг фундаментал хоссалари ҳақидаги тасаввурларни шакллантиришда электрон ўқув мажмуаларини яратиш ва фойдаланишнинг самарали усуллари тавсия этилган.