ЭРКИН КУРАШ, ХОТИН - ҚИЗЛАР МИСОЛИДА СПОРТ КУРАШИ ЧОҒИДАГИ ҲАРАКАТЛАРНИ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ - Хайдаров, Р. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Мақолада спорт кураши пайтида ҳаракатларни таҳлил қилишда эркин кураш тури ҳақида сўз этилган. Эркин курашда хотин-қизлар ҳаракатлари таҳлил қилиниб, ҳужумга ўтиш ҳаракатларининг турлари ўрганилиб чиқилган. Курашнинг асосий мақсади, техник маҳорат ҳақидаги фикрлари ифодаланган.