ЖАС ӨСПИРИМЛЕРДЕГИ ҲУҚЫҚБУЗАРЛЫҚТЫҢ АЛДЫН АЛЫЎДА ҲӘМ ОЛАРДЫ ҚАЙТА ТӘРБИЯЛАЎДА ПРОФИЛАКТИКАЛЫҚ ИЛӘЖЛАРДЫҢ ТУТҚАН ОРНЫ (Қарақалпақстан ишки ислер уйымларының 1946-1952-жыллардағы искерлиги мысалында) - Алламбергенов, Е.К. (FAN va JAMIYAT, 2017)
The article deals with the study of the law priority in prophylaxy of law violation. There has been analyzed the work of the bodies of internal affairs on the example of the experience of departments of internal affairs of the republic of Karakalpakstan in the 40-50-s of the last century.