БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАР МАЪНАВИЯТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ МЕЗОНЛАРИ ВА КЎРСАТКИЧЛАРИ - Утанов, У. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Мазкур мақолада маънавият масалалари таҳлил этилган бўлиб, унда бўлажак ўқитувчилар маънавиятини шакллантириш мезонлари ва кўрсатгичлари ҳақида фикр юритилади. Бундан ташқари мақолада бўлажак ўқитувчилар маънавиятини шакллантириш мезонлари ва кўрсатгичларини ишлаб чиқишда ушбу соҳада олиб борилган тадқиқот ишлари илмий жиҳатдан таҳлил этилган