QARAQALPAQ TILI (MÁMLEKETLIK TIL) SABAǴÍNDA MASHQALALÍ TÁLIMNEN PAYDALANÍWDÍŃ BAZI BIR MÁSELELERI - Jaksımova, U.J. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Maqolada ta`lim jarayonida muammoli ta`lim texnologiyasini qo`llash va uni qoraqalpoq tili (davlat tili) darslarida joriy etish masalalari, muammoli ta`limning maqsadi, darajalari va o`ziga xos nazariy asoslari aks ettirilgan.