BASLAWÍSH KLASS OQÍWSHÍLARÍNÍŃ KITAP PENEN ISLESIWINDE MUǴALLIM HÁM ATA-ANANÍŃ ǴAMQORLÍǴÍ - Abdijabbarova, J. (FAN va JAMIYAT, 2017)
Maqolada boshlang‘ich sinf uquvchilarining kitob bilan ishlashda o‘qituvchi va ota-onalarning hamkorligi, kitobga bo‘lgan qiziqishni boshlang‘ich talimda uyg‘otish usullari haqidagi fikrlar berilgan. Muallif oldindan kunlik rejimning ahamiyati haqida keltirib o‘tgan.