ТАЛАБАЛАРДА ИНГЛИЗ ТИЛИГА АСОСЛАНГАН МУЛОҚОТ МАДАНИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ИНТЕРФАОЛ МЕТОДЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Ширматов, С.Т. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Мақолада интерфаол методларнинг дидактик аҳамияти, талабаларнинг ўқув-билиш фаоллигини оширишдаги роли кўрсатилган. Алоҳида эътибор талабаларда инглиз тилига асосланган мулоқот маданиятини ривожлантиришда интерфаол методлардан фойдаланишга қаратилган. ―Тоифалаш‖ методи ва ―Гугурт доналари‖ стратегиялари ёрдамида талабаларда инглиз тилига асосланган мулоқот маданиятини ривожлантиришга оид мисоллар келтирилган.