ФИЗИКА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ МАСОФАВИЙ МАЛАКАСИНИ ОШИРИШДА ВЕБИНАР ЎТКАЗИШНИНГ НАЗАРИЯСИ ВА АМАЛИЁТИ - Ибраймов, А. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Мақолада физика ўқитувчиларининг масофавий малака ошириш курслари ўкув жараёнида вебинардан фойдаланиш имкониятлари, ташкил этиш боскичлари, ўтказиш методикаси ва амалиётга жорий этилиши тўғрисида мулоҳазалар юритилган.