БАДИИЙ МАТНДА ИРОНИК МАЗМУН ИФОДАЛАНИШИДА ЎЗГА ГАПЛАРНИНГ РОЛИ - Сиддикова, Ш.И. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Ушбу мақолада бадиий матнда ироник мазмун ифодаланищида ўзга гапларнинг роли ҳақида сўз боради. Унда жиддий юмор арқали жамиятда мавжуд бўлган салбий ҳолатлар танқид остига олинади.