ЎҚУВЧИЛАРДА ЭСТЕТИК ДУНЁҚАРАШНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ЎРНИ - Самиева, Ш.Ҳ. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Ушбу мақолада ўқувчиларда эстетик дунёқарашни шакллантиришнинг омиллари ишлаб чиқилган. Эстетик дунёқарашни шакллантиришда миллий қадриятларнинг ўрни кўрсатиб берилган.