BASLAWÍSH KLASS SABAQLÍQLARÍNÍŃ BILIMLENDIRIW JÁMÁÁTINDEGI ORNÍ - Ixlasov, U.; Ixlasov, İ. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Boshlang’ich ta’limda ona tili fani o’qitivchsining asosiy vazifasi o’quvchilarni to’g’ri gapirishga va chiroyli yozishga o’rgatishdan iborat. Bunda asosiy vosita darslik hisoblanadi. Unutmaslik kerakki, tavsiya qilinayotgan texnologiyani o’rganish murakkab jarayon. Maqolada boshlangich davr darsliklarining xususiyatlari tahlil qilingan.