СИНТАКТИК БИРЛИКЛАР БАДИИЙ МАҚСАДНИ ИМПЛИЦИТ ИФОДАЛАШ ВОСИТАСИ - Ибрагимова, Ф. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Ушбу мақолада бадиий матннинг таъсирчанлигини, тасвирийликни таъминлашга хизмат қилувчи эксплицит ва имплицит ифоданинг бадиий қиймати, хусусиятлари ҳақида, шунингдек, фикрни эскплицит ва имплицит ифодалаш орқали ёзувчи эришган бадиий ният ҳақида сўз боради, унинг семантик-синтактик белгилар, миллий менталитетга хослиги каби масалалар ёритилган.