СУВ ХЎЖАЛИГИ ОБЪЕКТЛАРИДА БАХТСИЗ ҲОДИСАЛАР СОДИР БЎЛИШИНИ БАШОРАТ ҚИЛИШ - Ибрагимов, Э.; Газиназарова, С.; Сададдинов, У. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Ушбу мақолада сув хўжалиги объектларида жароҳатланишнинг умумий даражасини таҳлил қилиш ва башоратлаш учун ишловчиларнинг рўйхатдаги ўртача сонига нисбатан ўтказиладиган методика қўлланилган. Бунда сув хўжалиги объектида меҳнат хавфсизлигини таъминлаш бўйича амалга оширилаётган, олдини олиш тадбирларининг даражаси ҳамда уларга киритиш лозим бўладиган тузатишлар ва тўғрилашлар ҳақида объектив хулосалар баён қилинган.