ҲОВУЗ БАЛИҚЧИЛИГИ ГИГИЕНАСИ - Алламуратов, Б.; Алламуратова, З.; Казакбаев, Б. (FAN va JAMIYAT, 2016)
Мақолада ҳовуз балиқчилиги гигиенаси, республикамизда унинг ривожланиши ва балиқ тайёрлаш, уларни парвариш қилиш ва озиқлантириш масалалари кўриб чиқилган.