DIFFERENSIAL GEOMETRIYADA EGRI ChIZIQLAR NAZARIYASINI O‘QITISh SAMARADORLIGINI OShIRIShDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARINING DIDAKTIK IMKONIYATLARI - Qaypnazarova, Guljaxan Xojanazarovna; Kaipnazarova, Damegul Ungarbaevna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada differensial geometriya fanining “Egri chiziqlar” mavzusini o‘qitishda topologik yondashuv hamda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT), xususan GeoGebra dasturidan foydalanishning ilmiy-metodik asoslari tahlil qilingan.