БОЛАЛАР ТАРБИЯСИДА ХАЛҚ ПЕДАГОГИКАСИ НАМУНАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Абдалиева, Перуза Исаевна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада оила тарбиясида қорақалпоқ халқ педагогикаси намуналаридан фойдаланиш орқали болаларни ҳар томонлама баркамол инсон этиб тарбиялаш вазифалари ҳақида сўз боради.
Keywords: оила; халқ қадриятлари; урф-одатлар; анъаналар; эртаклар; термалар; топишмоқлар; мақол- маталлар; аллалар.