«ADABIYOT TANITQICh» – AHMET BAYTURSINULINING KLASSIK TADQIQOTI - Salqinbay, Anar (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada A.Baytursinulining «Adabiyot tanitqich» asaridagi «aytis-tartis» tushunchalari haqidagi mulohazasini adabiy atama, antropologik-falsafiy g‘oya sifatida baholash taklif etiladi.