LOGORITMIKA – MAKTABGAChA YOShDAGI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRIShNING SAMARALI VOSITASI - Tajimuratov, Azizbek Jaksimuratovich (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada erta yoshdagi bolalar bilan logoritmik mashqlardan foydalanish samaradorligi haqida fikr yuritiladi. Muallifning shaxsiy tajribasi shuni ko‘rsatadiki, logoritmika nafaqat tarbiyalanuvchilarning jismoniy sifatlarini mustahkamlaydi, balki nutq rivojiga ham ijobiy ta’sir ko‘rsatib, bolalarda turli nutqiy ko‘nikmalarni shakllantirishga yordam beradi.