РУС ТИЛИ ВА АДАБИЁТИНИ ЎҚИТИШДА УЗЛУКСИЗ МАТНЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ УЧУН РАҚАМЛИ ПЛАТФОРМАНИ ЛОЙИҲАЛАШ - Саметова, Фаузия Толеушайховна; Шакерова, Айдана Жардемовна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақола замонавий авлод таълим олувчиларининг визуал қабул қилишига ўқитишни мослаштиришнинг зарур воситаси сифатида рақамли муҳитда узлуксиз матнлардан (креоллашган матнлардан) фойдаланишни асослашга бағишланган.
Keywords: узлуксиз матн; рақамли платформа; таълим муҳити; визуал қабул қилиш; инфографика; мультимодаллик; ўқиш саводхонлиги