СТУДЕНТ ЖАСЛАРДА СИЯСИЙ ТӘРБИЯ КӨНЛИКПЕСИН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎ – ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ЗӘРҮРЛИК СЫПАТЫНДА - Ешимбетова, Гулзар Турымбетовна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада бугунги куннинг долзарб масалаласидан бири бўлган ёшларнинг сиёсий саводхонлигини ошириш, бу борада олиб борилаётган ишлар ҳолати ва педагогика фани олдида турган асосий йўналишларга қаратилган.
Keywords: сиёсий тарбия; олий таълим; таълим-тарбия; маънавият ва маърифат; педагогик соҳа; педагогик модернизация