MAKTAB RAHBARLARINING TAYM MENEJMENT STRATEGIYASI: OPERATIV BOShQARUVDAN STRATEGIK REJALAShTIRISh SARI - Bekniyazov, Bayram Saparbayevich (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Mazkur maqolada umumta’lim maktab rahbarlari boshqaruv faoliyatida operativ boshqaruv, strategik rejalashtirishning ahamiyati, muammo va yechimlar har tomonlama tahlil qilinadi. Ta’lim muassasalarini boshqarishda taym-menejment texnologiyalarini joriy etish masalalari yoritilgan.