RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA KIMYO O‘QITUVChILARINING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISh - Begmanova, Gauxar Elbaevna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Mazkur maqolada raqamli ta’lim muhiti sharoitida kimyo o‘qituvchilarining kasbiy kompetentligini rivojlantirishning nazariy-metodologik asoslari va amaliy mexanizmlari tahlil qilinadi. Xususan, ta’lim jarayonini raqamlashtirish sharoitida o‘qituvchining pedagogik, axborot-kommunikatsion va metodik kompetensiyalarini rivojlantirish muammolari kompleks yondashuv asosida ko‘rib chiqilgan.