ChO‘L TURIZMI TUShUNChASI VA UNING TURLARI - Usmanov, Marufdjan Rustamovich; Suyarova, Nargiza Ashur qizi (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada turizmning ba’zi turlari haqida ayniqsa cho‘l turizmining xususiyatlari, shakl-shamoili, boshqa turizm turlari bilan integratsiyasi, tabiiy geografik tomonlari yoritilgan. Bundan tashqari cho‘l turizmini rivojlantirish istiqbollari va imkoniyatlari xususida hamda shakllantirish omillari bayon etilgan.