ATLAS VA ADRAS MILLIY GAZLAMALARINING MATERIALShUNOSLIK XUSUSIYATLARI - Berdimbetova, Akjarkin Djumaxanovna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada atlas va adrasning materialshunoslik xususiyatlari koʻrib chiqilgan boʻlib, ularning tuzilishi va tarkibi fizik hamda ekspluatatsion xususiyatlardagi farqlarni belgilashi koʻrsatilgan, shuningdek, ular zamonaviy toʻqimachilik sanoatida an’anaviy va ekologik xavfsiz gazlamalar sifatida muhim ahamiyatga ega ekanligi haqida xulosa qilingan.