ChIZMAChILIK DARSLARIDA TALABALARNI IJODIY-KREATIV FIKRLAShGA O‘RGATISh METODIKASINI TAKOMILLAShTIRISh - Yakubova, Nafisa Odiljanovna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Kreativ qobiliyatlar nafaqat yangi g‘oyalarni ishlab chiqish, balki hayot faoliyatining turli jabhalarini takomillashtirish, shuningdek, shaxsning ichki dunyosini boyitish jarayonida ham muhim ahamiyat kasb etadi. Bu qobiliyat insonning yangicha yondashuvlar orqali mavjud holatlarni yaxshilashga intilishi bilan bog‘liq.