ТИЛГА ИХТИСОСЛАШМАГАН ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ХОРИЖИЙ ТИЛЛАРНИ ЎҚИТИШДА ЗАМОНАВИЙ ЁНДАШУВЛАР: КОММУНИКАТИВ ВА КОМПЕТЕНЦИЯВИЙ ЖИҲАТЛАР - Абдуллаева, Роза Абдуллаевна; Джуманиязова, Наргиза Азатовна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада олий таълим муассасаларининг тилга ихтисослашмаган факултетлари талабалари учун хорижий тилларни ўқитишнинг самарали ёндашувлари ёритилади. Касбий йўналтирилган ва вақт чекланган таълим шароитида коммуникатив ҳамда компетенсияга асосланган методларнинг аҳамияти таъкидланади.
Keywords: ўқитиш методикаси; хорижий тил; тилга ихтисослашмаган факултетлар; касбий йўналтирилганлик; коммуникатив ёндашув; компетенсияга асосланган ёндашув