TA’LIM TIZIMIDA MEHNAT MUNOSABATLARINI BOShQARIShNING ZAMONAVIY YoNDAShUVLARI - Turikova, Lazokat Mashrabovna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada ta’lim tizimida mehnat munosabatlarini boshqarishning zamonaviy yondashuvlari tahlil qilingan. Xususan, inson omiliga yo‘naltirilgan boshqaruv, HR-menejment, raqamli texnologiyalar va ijtimoiy sheriklik mexanizmlarining ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, xorijiy tajriba asosida ta’lim muassasalarida mehnat munosabatlarini takomillashtirish bo‘yicha ilmiy-amaliy xulosalar berilgan.