PEDAGOGIK PROGNOZLAShNING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI: ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISh STRATEGIYALARI - Seytmuratova, Tazaxan Qutlimuratovna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada pedagogik prognostikaning mazmun-mohiyati, uning ta’lim jarayonidagi o‘rni hamda zamonaviy ta’lim tizimini rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, pedagogik jarayonlarni oldindan bashorat qilishning samarali metodlari yoritilib, ularning amaliy qo‘llanish jihatlari ochib beriladi.