KREATIV YONDAShUV ASOSIDA AMINOKISLOTALAR MODULINI O‘QITISh METODIKASINI O‘RGANIShNING AHAMIYATI - Reymov, Qarjaubay Davletbayevich; Qodirova, Risolat Soatboy qizi (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada “Kreativ yondashuv asosida aminokislotalar modulini o‘qitish metodikasi”ni o‘rganishning ahamiyati, mazmuniy asoslari, zamonaviy metodlari va ta’lim samaradorligiga ta’siri yoritiladi. “Kognitiv–Refleksiv Spiral Integratsiya (KRSIM)” metodi orqali tadqiqot innovatsion ta’lim texnologiyalarining o‘quv jarayonidagi roliga tayangan holda talabalarda mustaqil fikrlash, tahliliy yondashuv va kimyoviy tafakkurni rivojlantirishga qaratilgan pedagogik strategiyalarni tahlil qiladi.