ALGORITMIK FIKRLAShNI RIVOJLANTIRIShDA VIZUAL DASTURLASh MUHITLARINING (VPE) PEDAGOGIK AFZALLIKLARI - Saparova, Aysanem Ajiniyazovna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Ushbu maqola vizual dasturlash muhitlarining (VPE) algoritmik fikrlashni rivojlantirishdagi pedagogik imkoniyatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Shu bilan birga, maqola VPEni ta’lim jarayoniga integratsiya qilish usullari va uning cheklovlari haqida tavsiyalar beradi.