ФИЛОЛОГ СТУДЕНТЛЕРДИҢ ЛИНГВОМЕТОДИКАЛЫҚ КОМПЕТЕНЦИЯСЫН ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎДЕ «FLIPPED CLASSROOM» МОДЕЛИНЕН ПАЙДАЛАНЫЎДЫҢ ӘҲМИЙЕТИ - Мырзабаева, Мухаббат Бахытбаевна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Ушбу мақолада олий таълим тизимида бўлажак филолог кадрларни тайёрлашда лингвометодик компетенциянинг ўрни ва уни ривожлантиришда инновацион "Flipped Classroom" моделининг аҳамияти баён этилган. Мақолада анъанавий таълим усулларининг чекланганлиги таҳлил қилиниб, назарий билимларни мустақил ўзлаштириш ва амалий кўникмаларни аудиторияда такомиллаштиришга йўналтирилган методологик ёндашувлар таклиф этилган.
Keywords: лингвометодик компетенция; Flipped Classroom; инновацион таълим; интерфаол методлар; педагогик маҳорат