TAYM-MENEJMENT VA TAʼLIM SAMARADORLIGI: VAQTNI BOShQARISh KOMPETENTSIYASI - Bekniyazov, Bayram Saparbaevich (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Mazkur maqolada umumta’lim maktab rahbarlari boshqaruv faoliyatida taym menejment ko‘nikmalarini shakllantirishning ilmiy-nazariy asoslari ilmiy adabiyotlar asosida har tomonlama tahlil qilinadi. Ta’lim muassasalari rahbarlarida taym-menejment kompetentsiyalarini shakllantirish masalalari yoritilgan.