ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕ ДИАЛЕКТЛИК ВАРИАНТЛАР - Қурбанбаева, Базаргүл Реймбаевна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада шевага хос сўзлар ва вариантлилик масаласи ҳақида сўз боради. Шевага хос сўзларнинг фонетик ва фонетик-лексик вариантларининг қўлланилиши шимолий диалект материаллари асосида таҳлил қилинади.
Keywords: шева; шевага хос сўзлар; фонетик вариантлар; фонетик-лексик вариантлар