НАСТАВНИК И УЧЕНИК (Б.ПАСТЕРНАК И А.ВОЗНЕСЕНСКИЙ) - Абдалиева, Гулистан Рафиковна; Отоханова, Махинур Ботировна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Ушбу мақолада шоирлар Борис Пастернак ва Андрей Вознесенский ўртасидаги муносабатлар кўриб чикилади. Б.Пастернак, А.Вознесенскининг устози бўлган ва унинг шеъриятдаги илк қадамларига оқ фотиҳа берган. А.Вознесенский ўз устозига бўлган муҳаббат ва эътиқодни бутун ҳаёти давомида олиб борди.
Keywords: маъно; мақсад; нутқ хусусияти; образ; куч майдони; муболаға