BO‘LAJAK BOShLANG‘ICh SINF O‘QITUVChILARIDA PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALAR YARATISh KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRIShNING NAZARIY-METODIK ASOSLARI - Juginisova, J.I. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida pedagogik dasturiy vositalar (PDV) yaratish ko‘nikmalarini rivojlantirishning nazariy-metodik asoslari yoritilgan. ADDIE modeli doirasida pedagogik dasturiy vositalarni tahlil qilish, loyihalash, yaratish, joriy etish va baholash bosqichlarining boshlang‘ich ta’lim uchun metodik ahamiyati ochib berilgan.