TALABALARGA ETNOPEDAGOGIK QADRIYATLARNI TAQDIM ETIShDA TAYANILADIGAN YONDAShUVLAR - Pazilov, A.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada etnopedagogik qadriyat va etnopedagogik yondashuvlar, xususan evolyutsion, genetik, tizimli, etnologik, antropologik, madaniy, ingetrativ, kooperant, sivilizatsion va aksiologik yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.