ҚАРАҚАЛПАҚ ӘДЕБИЯТЫНДА МАГИЯЛЫҚ РЕАЛИЗМ ЭЛЕМЕНТЛЕРИ - Ешниязова, Э.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада жаҳон адабиётининг ривожланишида муҳим ўрни бор бадийий методларнинг бири ҳисобланган реализм йўналишининг бири сифатида қараладиган магик реализм унсурларининг қорақалпоқ адабиетида пайдо бўлиши тўғрисида сўз этилади.
Keywords: бадийий адабиет; магик реализм; турмуш ҳақиқатлиги; ички ва сиртқи реаллик