MADANIY LANDSHAFT KONSEPSIYASINING MOHIYATI - Abdullayev, S.I.; Safarov, I.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada madaniy landshaft haqidagi ilmiy tasavvurlarning shakllanishi va rivojlanishi, uning zamonaviy landshaftlar tizimidagi o‘rni, madaniy landshaft konsepsiyasining mohiyati va o‘ziga xos jihatlari, shuningdek uni o‘rganishning nazariy va amaliy ahamiyati yoritib beriladi.